Groeps
training

Bij Gym020 vinden we het belangrijk dat we een totaalpakket aan kunnen bieden. In onze groepslessen van 60 minuten, sport je maximaal met 14 personen. Dit zorgt voor optimale aandacht en ondersteuning vanuit onze trainers en creëer je een sterke basis voor zowel lichaam als geest.

Lesaanbod

Wij bieden vijf soorten lessen aan, geschikt voor verschillende niveaus. Om deel te nemen aan de les kun je je inschrijven op het rooster. Om je in te kunnen schrijven voor een les kun je een account aanmaken en/of een abonnement/10-rittenkaart/losse les aanschaffen op PaynPlan. Dit kan gemakkelijk via het rooster.

Beginners Only

De Beginners Only lessen zijn bedoeld om nieuwe leden de basistechnieken van het sporten aan te leren. Een goede basis is belangrijk om verder te komen in je training en om blessures te voorkomen. Deze workout is een laagdrempelige, all-round training op lager niveau waarbij de juiste technieken worden aangeleerd.

Workout of the Day

Een combinatie van krachttraining en cardio met een flinke dosis fun! De Workout of the Day is elke les anders. Deze functionele training is een complete workout met aspecten van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Een training geschikt voor ieder niveau met als doel: fitter worden!

Boksen

Boksen zoals boksen ooit bedoeld was! Deze uitdagende les combineert zaktraining, sparren en conditietraining en wordt gegeven door ervaren bokstrainers. Je wordt professioneel begeleid om de juiste technieken (van elk niveau) aan te leren en aan jouw specifieke doelen te werken. In deze les kun je goed je energie kwijt, dat is een ding wat zeker is!

Yin yoga

Yin yoga is de rustigste vorm van yoga, ideaal om naast je intensieve trainingen te doen. Yin yoga wordt gekenmerkt door langzame poses, die enkele minuten worden aangehouden. Hierdoor wordt het bindweefsel (fascia) geopend en gehydrateerd, zodat je ruimte creëert in je lichaam. Dit houdt de spieren en gewrichten jong en soepel en helpt blessures te voorkomen. Na een uur yin yoga verlaat je helemaal zen de gym!

Train with the trainer

Een speciale training die ontwikkeld is door oprichter Dax van de Velden. Tijdens deze workout train je op hetzelfde (hoge) niveau mee als Dax. Na een korte warming-up en uitleg ga je zelf aan de slag. Er wordt dus geen les gegeven: je gaat zelfstandig meetrainen met de trainer. Dit is een vergevorderde allround workout, geschikt voor de ervaren sporters. Een echte uitdaging dus!

Tarieven en abonnementen

Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar, voor ieder wat wils. Ook is het mogelijk om een 10-rittenkaart of losse les aan te schaffen. Wanneer je een abonnement, 10-rittenkaart of losse les aanschaft verschijnt deze in je account. Via het rooster kun je dan je lessen boeken.

Abonnement 4x per week sporten

Met dit abonnement heb je toegang tot vier lessen per week. Ieder abonnement is per maand opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract.

Prijs per maand: € 89,20

Aantal termijnen: doorlopend

Prijs per les: 5,14

Abonnement 3x per week sporten

Met dit abonnement heb je toegang tot drie lessen per week. Ieder abonnement is per maand opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract. 

Prijs per maand: € 74,74

Aantal termijnen: doorlopend

Prijs per les: € 5,74

Abonnement 2x per week sporten

Met dit abonnement heb je toegang tot twee lessen per week. Ieder abonnement is per maand opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract.

Prijs per maand: € 59,50

Aantal termijnen: doorlopend

Prijs per les: € 6,86

10-rittenkaart

De 10-rittenkaart heeft een geldigheidsduur van 3 maanden en is voor alle groepslessen in het rooster te gebruiken.

Prijs per 10 strippen: € 120,-

Prijs per les: € 12,-

Losse les

Een losse les kan 1 keer ingezet worden voor een groepsles uit het rooster.

Prijs losse les: € 15,-