Groepstraining

Groeps
training

Bij Gym020 vinden we het belangrijk dat we een totaalpakket kunnen aanbieden. In onze groepslessen van 60 minuten sport je met maximaal 14 personen. Dit zorgt voor optimale aandacht en ondersteuning vanuit onze trainers en hiermee creëer je een sterke basis voor zowel lichaam als geest.

Lesaanbod

Wij bieden vijf soorten lessen aan, geschikt voor verschillende niveaus. Om deel te nemen aan een les dien je eerst een abonnement of losse les aan te schaffen via de website. Na aanschaf kun je eenvoudig je eigen les boeken via het rooster.

Beginners Only

Beginners Only

De Beginners Only lessen zijn bedoeld om nieuwe leden de basistechnieken van het sporten aan te leren en om kennis te maken met de gym en onze manier van trainen. Dit zodat je een goede basis hebt om de stap te maken naar onze andere groepstrainingen. Is de stap nog wat te groot? Boek dan 2 tot 3 PT’s, voordat je start met één van onze andere workouts.

Workout of the Day

Workout of the Day

Kracht, conditie, coördinatie en atletisch vermogen; alles komt tijdens een Workout of the Day les aan bod. Geen enkele workout is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk! Deze functionele training is een complete workout met aspecten van atletiek, gymnastiek en gewichtheffen. Onze Workout of the Day lessen zijn geschikt voor ieder niveau.

Boksen

Boksen

Boksen zoals boksen bedoeld is. Deze uitdagende les combineert zaktraining, sparren en conditietraining en wordt gegeven door onze ervaren bokstrainers. Je wordt professioneel begeleid om de juiste technieken aan te leren en aan jouw specifieke doelen te werken. In deze uitdagende les kun je goed je energie kwijt, dat is een ding wat zeker is!

Yin Yoga

Yin yoga

Yin yoga is een vorm van yoga waarbij posities langer worden vastgehouden, zodat dieperliggende spieren worden gerekt. Het is dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en te versterken. Ideaal voor naast je intensieve trainingen! Het fijne aan yin yoga is dat het een meditatief karakter heeft: na een uur verlaat je onze gym helemaal zen!

Train with the Trainer

Train with the trainer

Onze Train with the Trainer workout is een speciale training ontwikkeld door Gym020’s oprichter Dax van de Velden. Tijdens deze workout train je op hetzelfde (hoge) niveau mee als de trainer. Na een korte warming-up en uitleg ga je zelfstandig aan de slag. Dit is een vergevorderde allround workout, geschikt voor de ervaren sporters.

Tarieven en abonnementen

Bij Gym020 zijn er verschillende soorten abonnementen beschikbaar. Naast een abonnement is het ook mogelijk om een losse les aan te schaffen. Wanneer je een abonnement of losse les hebt aangeschaft, verschijnt deze in je account. Via het rooster kun je dan je lessen boeken.

Abonnement 4x per week sporten

Met dit abonnement heb je toegang tot vier lessen per week. Ieder abonnement is per 4 weken opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract.

Prijs per 4 weken: €89,20

Aantal termijnen: doorlopend

Prijs per les: 5,57

Abonnement 3x per week sporten

Met dit abonnement heb je toegang tot drie lessen per week. Ieder abonnement is per 4 weken opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract.

Prijs per 4 weken: €74,74

Aantal termijnen: doorlopend

Prijs per les: €6,22

Abonnement 2x per week sporten

Met dit abonnement heb je toegang tot twee lessen per week. Ieder abonnement is per 4 weken opzegbaar. Je zit niet vast aan een contract.

Prijs per 4 weken: €59,50

Aantal termijnen: doorlopend

Prijs per les: €7,43

Losse les

Wil jij zelf ervaren hoe het is om bij Gym020 te trainen? Boek dan eenvoudig een losse les! De losse les kan 1 keer ingezet worden voor een groepsles uit het rooster.

Prijs per losse les: €15,00