open gym

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit naast onze groepstrainingen en personal training? Ontdek dan Open Gym bij Gym020! Van maandag tot en met vrijdag heb je de mogelijkheid om onze gehele gym te boeken (ofwel: in te huren), zodat jij in een intieme privé omgeving kunt trainen. Hiermee heb je alle vrijheid om zelfstandig jouw eigen workouts samen te stellen en oefeningen te doen die passen bij jouw doelen.

Open Gym is een unieke gelegenheid – exclusief voor leden – die hun fitnessroutine naar een hoger niveau willen tillen. Het is de perfecte toevoeging aan jouw trainingsroutine, waardoor je nóg meer uit jouw lidmaatschap haalt bij Gym020. Let wel op: bij Open Gym zijn er géén trainers aanwezig en deze mogelijkheid is enkel te boeken als aanvulling op een PT of groepstraining abonnement.

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

Heb je interesse in OPEN GYM? Dit is wat je kunt verwachten:

✅ Volledige toegang tot onze gehele gym
✅ In alle rust trainen in een exclusieve privé omgeving
✅ Flexibele workouts: pas je training aan jouw doelen aan
Exclusief beschikbaar voor Gym020-leden
Versterk je routine en til je workouts naar een hoger niveau!

Prijzen open gym

Open Gym is enkel aan te schaffen als abonnement voor mensen die al gebruikmaken van onze groepslessen en/of personal training bij ons volgen. De prijs van Open Gym bedraagt €29,50 per 4 weken. Je hebt dan onbeperkt toegang tot de gym.

Aanschaffen

Prijzen Meten = Weten
Meten = Weten inplannen

open gym inplannen

Open Gym kan als los product aangeschaft worden via de website. Na aanschaf kun je eenvoudig je eigen les boeken via het rooster. Je ontvangt van ons een code voor het sleutelkluisje in onze gym om de deur te openen en je wordt toegevoegd aan onze gezamenlijke Whatsapp groep.

Belangrijk: per Open Gym blok zijn er 5 plekken beschikbaar. Enkel mensen met een abonnement hebben toegang; je kunt géén mensen meenemen.