Personal training

Heb jij behoefte aan een op-maat-gemaakt workout programma? Onze ervaren personal trainers gaan graag met je aan de slag! Van het type training tot de oefeningen, jouw persoonlijke doelen en niveau; alles wordt op elkaar afgestemd. Ook op mentaal vlak kun je hulp van onze personal trainers verwachten. Zo helpen ze je bij eventuele tegenslagen en leren ze je als geen ander om door te zetten en net even dat stapje verder te gaan.

Of je nu graag wilt afvallen, sterker wilt worden, of aan je techniek wilt werken: onze personal trainers weten precies wat er nodig is om jouw doelen te behalen. Ze kennen de grenzen van je lichaam en dagen je uit om deze grenzen op gecontroleerde wijze op te zoeken. Zo train je altijd op een gezonde manier én behaal je maximaal resultaat. Je kunt bij ons zowel 1 op 1 als in groepjes van 2, 3 of maximaal 4 personen personal training volgen.

Wat kun je verwachten?

Wil je graag gaan starten met personal training bij Gym020? Dit is wat je kunt verwachten:

✅ Je gaat 1 op 1 met een gecertificeerde trainer aan de slag
✅ Samen met de trainer heb je de gym helemaal voor jezelf
✅ Je ontvangt een op-maat-gemaakt workout programma
✅ De training wordt specifiek op jouw doelen afgestemd
✅ Je wordt fysiek én mentaal ondersteund

Prijzen Personal Training

Prijzen per sessie van 1 uur:

 • Personal training voor 1 persoon €60,00
  Aanschaffen
 • Personal training voor 2 personen €40,00 p.p*
  Aanschaffen
 • Personal training voor 3 personen €30,00 p.p*
  Aanschaffen
 • Personal training voor 4 personen €25,00 p.p*
  Aanschaffen

*De personal training groep voor meerdere personen dient zelf samengesteld te worden.

Prijzen personal training
Personal training inplannen

Personal training inplannen

Onze personal trainingen kunnen als los product aangeschaft worden via de website. Na aanschaf kun je eenvoudig je eigen les boeken via het rooster.

Ben je nieuw bij Gym020? Dan nemen wij – nadat je jouw personal training hebt ingepland – contact met je op voor een 1e kennismaking.

bedrijfstraining

Leer je collega’s pas écht goed kennen tijdens één van onze uitdagende bedrijfstrainingen en werk samen met je collega’s en onze trainers aan je persoonlijke doelen. Samen sporten motiveert en is ontzettend leuk. Een stukje teambuilding mag dan zeker niet ontbreken!

Of je nu voor, tijdens of na het werk bij ons langskomt: bedrijfstraining bij Gym020 is de perfecte manier om jouw lichaam en geest weer even helemaal op scherp te zetten.

Meer weten? Neem dan contact op met Dax via:
daxvandevelden@hotmail.com
+31 6 46 06 36 72Bedrijfstraining