Over ons

Over Gym020

Begin 2017 richtte Dax van de Velden Gym020 op vanuit het idee om een thuishaven te creëren voor iedere sporter. Een no-nonsense sportschool waar iedereen welkom is om serieus te komen trainen. Bij Gym020 word je professioneel begeleid door gecertificeerde trainers, die écht tijd en aandacht voor je hebben. Je bent bij onze sportschool geen nummertje, maar een naam met een gezicht. Wij weten jouw doelen en je uitdagingen en helpen jou om deze te bereiken en te overwinnen!

Over ons
Over Dax

Over Dax

Sport is altijd een vaste basis geweest in het dagelijks leven van Gym020’s oprichter Dax van de Velden. Na zijn professionele carrière in de ijshockeywereld volgde hij diverse sportopleidingen en kort daarna gaf hij zijn eerste les. Vanuit daar ontstond zijn droom om zelf een gym op te richten. Een no-nonsense gym, waar het écht draait om sporten. In welke vorm dan ook. Een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar Dax zijn kennis kan delen binnen zowel groeps- als personal training.

Over de gym

Gym020 is een kleinschalige gym, waar sporters worden geënthousiasmeerd om persoonlijke doelen te behalen. Hoe groot dat doel ook mag zijn. Het is een plek waar je kunt connecten met anderen, een plek die je motiveert om door te gaan, om grenzen te verleggen, doelen te behalen en de beste versie van jezelf te worden. Een plek waar je kunt opladen, kunt groeien. SAMEN.

Over de gym