Over ons

Over Gym020

Gym020 is opgericht door Dax van de Velden, vanuit het idee om een thuishaven te creëren voor iedere sporter. Een no-nonsense sportschool waar iedereen welkom is om serieus te komen trainen. Bij Gym020 wordt je professioneel begeleid door gecertificeerde trainers, die écht tijd en aandacht voor je hebben. Je bent bij onze sportschool geen nummertje, maar een naam met een gezicht. Wij weten jouw doelen en je uitdagingen, en helpen jou om deze te bereiken en te overwinnen!

Over oprichter Dax

Sport is altijd een vaste basis geweest in het dagelijks leven van Gym020’s oprichter Dax van de Velden. Na zijn professionele carrière in de ijshockeywereld, begon hij verschillende sportopleidingen te volgen. Kort daarna gaf hij zijn eerste les en ontstond zijn droom om zelf een gym op te richten. Een no-nonsense gym, waar het écht draait om sporten. In welke vorm dan ook. Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en waar hij zijn kennis kan delen binnen zowel groeps- als personal training.

Over de gym

Begin 2017 richtte Dax eigenhandig Gym020 op, met als hoofddoel het creëren van een plek waar mensen zich thuis voelen. Gym020 is een kleinschalige gym, waar sporters worden geënthousiasmeerd om persoonlijke doelen te behalen. Groot en klein. De plek waar je zin krijgt om hard te werken en je energie kwijt te kunnen, maar ook om op te laden voor je dagelijkse bezigheden.

 

Gym020 kent een divers klantenbestand, waar jong en oud elkaar motiveren en waar het trainingsaanbod breed en gevarieerd is. Kortom: toewerken naar een bewust, gebalanceerd en fitter leven? Dat doe je bij Gym020!